The Scandinavian Pink Floyd Project

Hjem » RootsNews » The Scandinavian Pink Floyd Project

Fra starten i 2002 og frem til i dag har det danske bandet befestet seg som en av de viktigste og dyktigste formidlerene av Pink Floyd sin musikk. Som bandet selv sier på sin hjemmeside: » For the thousands of FloydFans, who have already been there, there is little doubt: Only Pink Floyd themselves come as close to the original sound as The Scandinavian Pink Floyd Show.»

Det 10 manns store bandet anser seg selv som et konseptband og legger nitidig kjærlighet, perfeksjon og lidenskap inn i både selve lytteropplevelsen men også den visuelle delen av konserten, for slik å få denne så nært opp til originalen som mulig.

Sist disse besøkte oss fikk vi en legendarisk konsert der de spillte hele «Dark Side of the Moon» i skyggen av den mektige dammen under den aller siste «A night under the Dam». Denne gangen setter de kursen mot de aller mest populære Pink Floyd nummerne. Det blir en tidsreise fra 60- tallet til 90- tallet gjennom legendariske rockealbumer som blandt annet Meddle, Dark Side of The Moon, Wish You were Here, The Wall og Division Bell. Bandet går på scenen i sterkeste oppstilling med det helt riktige utvalg av gitarer, synthesizere, trommer og effekter. Og selvfølgelig et lysshow av de sjeldne!