Vassendgutane

Hjem » RootsNews » Vassendgutane

Nytt blod i bandet har gitt mer spilleglede og ny inspirasjon, både på scenen og i musikkbildet. De som ikke har sett eller hørt Vassendgutane i løpet av de to siste årene, bør ta seg en tur!

Vassendgutane er på nytt høyaktuelle med release av nytt album i mai. I tillegg er de bortimot fullbooket fra sommeren av og til langt utover høsten. Musikken er som vanlig i kjent stil med dagsaktuelle tekster du kjenner deg igjen i, og et tonefølge som gjør at dansefoten automatisk begynner å gå.

Det forrige albumet «HESTESLEPP» som også er utgitt på vinyl, har solgt og blitt streamet i over 30.000 eksemplarer, og dermed kvalifisert til platina. Med tekster du ikke har hørt maken til, og det på god vestnorsk dialekt har Vassendgutane hatt en eventyrlig suksess på platemarkedet de siste ti årene. Med opp mot 80 konserter i året er bandet stadig å se i sin gule turnebuss, fartende over det ganske land. Festcountrybandet er folkelige som få og får både unge og gamle til å møtes i lystig lag. Bandet gir alt og drar med publikum i allsang så det ljomer. Det er nesten umulig å forlate lokalet uten å være i godt humør.

Bandet har hittil kommet med 7 CD-er og 2 live konsert-DVD-er, der XO utmerker seg med dobbel platina, ellers har alle utgivelser solgt minimum til gull.

Låter du vil høre er for eksempel Granada, Ungkar med dobbelseng, Siste dansen, Nam Nam Nam, 60-sone, Hjortejakt og mange flere. Gjett om vi gleder oss!

Vassendgutane består av:

Sindre Aam – Vokal, bass
Arthur Johan Bjørdal – Vokal, akkgitar
Ernst Brune – Trekkspill
Rune Brautaset – Vokal, akkgitar
Frank Willy Utgård – Vokal, elgitar, akkgitar
Kim Erik Lillestøl – Vokal, trommer
Alf Rune Melby – Steelgitar, banjo