Første helgen i august

Nerly There

Nerli There er et av landets mest produktive band og blir omtalt som et av Midt-Norges beste liveband. Med energisk melodisk rock´n roll og Americana som deres musikalske grunnpilar, og med opptil 3 timers lange konserter sikter de til å tilfredsstille alle konsertgjengere. Det betyr ingenting om du er en head-bangende rocker, ivrig danser, øldrikkende «small-talker» eller en ihuga musikkelsker; Du vil gå hjem fornøyd.

Anmeldelser av bandet:
”…og når det gjelder konserter, så var konserten med Nerli There i påsken en høydare. Et mer samspilt og tight band skal man lete lenge etter!”
Bluesnews juni 2015
Anton Kristiansen for Smøla Bluesklubb

”Dette har blitt en av mine favoritter i år. Gutta spiller en Americana-inspirert bluesrock med harmoniske gitarsoloer og trestemt koring. Dette står ikke noe tilbake for band som The South og låter fra tid til annen bedre, synes jeg. Jeg har hatt gleden av å høre bandet to ganger i år og ble skikkelig satt ut av den kvaliteten og det format av musikk gutta leverer. Håper Nerli There får en masse spillejobber rundt om i Norge slik at publikum virkelig får hørt disse gutta. Det fortjener både publikum og bandet.
Dette er et nytt ”dette må jeg bare få med meg-øyeblikk” under festivalen…”
Ørland Bluesfestival
Syver Srøbka

  • Våre støttespillere & samarbeidspartnere

    Generalsponsor:

    Hovedsponsorer:

    Støttespillere: