Første helgen i august
Siste Nyheter
Følg oss på Fjesbok

Kira J

Kira J er en energisk rocka artist fra Kristiansand som leverer kvalitetsmusikk til et svett publikum. Nå er det bare flad pedal, sier hun.

Kira J´s singel «Sleepless» ble sluppet april 2017 sammen med singelen «Heal a broken heart». Begge låtene er selvskrevne og gitt ut på Kira J´s eget label Kira Records. Hennes store og rå stemme og hennes sterke scenepersonlighet har gitt bandet store oppdrag på store scener. Musikken er sterkt influert av 80- talls Rock, men med et moderne preg i låtene. «Sleepless» ble spilt inn i DuB studio med legenden Endre kirkesola. Sammen med med-låtskriver Tom Anders Klungland jobbes det nå med en full plate som man ser for seg blir sluppet i vårhalvåret 2018. Singlene er allerede spilt både på engelsk og amerikansk radio med gode lyttertall.

Hun har allerede rukket å jobbe med Åge Steen Nilsen, spilt på den internasjonale kulturfestivalen og gjort flere konserter på Rockestedet Onkel Aksel og har vært gjest på Sommer på Torvet i Kristiansand.
Bandet var også headlinere på fiskebrygga i Kristiansand sommeren 2017. Arrangementet samler tusenvis av mennesker hver gang.
Kira J starter 2018 med konsert på Kick Scene 7. februar i forbindelse med at Protestfestivalen ønsker å hylle artistene som forlot oss i 2017.

Bandet består foruten Kira, av: Tom Anders Klungland, gitar – Kim Andre Tønnesen, bass – Øyvind Angelsen, tangenter – Kjetil Lynnæss, trommer
«Sterk stemme – Fengende singel» – Terje Kollevik – Blackmoon magazine

Musikkvideo: https://youtu.be/1gUAwb__EYE (Live fra fiskebrygga)
Musikkvideo 2: https://youtu.be/OELZI3c_1f8 (Sleepless)
Facebook: https://www.facebook.com/kirajaasund/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3nVdHTXUvBnCoaEg53B0wg?si=_ghQ5bsdT8CmMme62pAT5Q