Første helgen i august
Siste Nyheter
Følg oss på Fjesbok

Hei alle festivalvenner!

Det har tatt litt tid før vi kunne bestemme oss for å arrangere årets festival, og dermed 15 års jubileum, men nå er planleggingen godt i gang og band slippes i stort tempo..:)

Postgirobygget var det første bandet vi offentliggjorde, deretter Åsmund Åmli, Arthur Stulien, Stavangerkammeratene, Nerli There, 4 Weel Dryve, Adam Douglas og flere kommer. I år har vi som dere skjønner stort fokus på lokale band, og de som starter det hele med fest på låven er 4 Weel Dryve som skulle være godt kjent for de fleste. Arthur Stulien løftet taket på låven i fjor, han spiller i år på Hovedscenen, da vi mener han trekker et stort publikum.

Det er ingen hemmelighet at festivalen har slitt med negative tall men det ble tatt flere grep i 2017 som gav resultater. Etter fjoråret satt vi igjen med overskudd, men i og med at vi har måttet ta med oss et negativt resultat fra tidligere, er vi fremdeles ca 100 000,- i minus. Vi er likevel privilegerte da vi har en lokal næringsdrivende, som har stor tro på festivalen, og yter oss et lån som gjør det mulig å satse videre med det som nå altså er et 15 års jubileum.

Vi har god respons fra mange og håper flere vil være med og støtte oss, for at en av landsdelens triveligste festivaler kan bestå i mange år fremover.

Eikerapen Roots Festival har et stort potensiale og vi kan ta i mot 2700 betalende gjester pr dag. Ca 400 frivillige jobber dugnad for at vi andre skal kunne kose oss med god musikk, mat og drikke. Vi håper virkelig at årets gjennomføring kan bli en ”all time high” for oss.

Festivalsjef Sonja Brynjulfsen synes fremdeles det er spennende å være ansvarlig for gjennomføringen av en så stor festival. Hun er som kjent oppvokst i Åseral og synes dette er kjempeartig. Det hender nok hun spør seg selv om hva hun holder på med, men får et ekstra kick og blir full av pågangsmot når hun ser hvor mange gruppeledere og frivillige som deltar. Det er kjempemoro sier hun. Ved siden av dette er hun trafikklærer og driver firmaet 2&4 kjøreskole.

Jeg har fullt opp sier hun.., med en utrolig smittende latter.

Sonja Brynjulfsen

I fjor kunne vi benytte oss av overnatting midt i festivalområdet og booket halve det nyåpnede hotellet Eikerapen Gjestegard til artister, vi gjør det samme i år.

Mange artister gav uttrykk for at det var veldig kjekt å bo der og følge festivalstemningen tett på. Siden det er begrenset med plass må andre gjester som ønsker og bo der være tidlig ute!

Vi erfarer også at Eikerapen Roots Festival har et godt rykte, og at artistene snakker seg imellom om hvor fin opplevelse det var å kunne opptre her.

Vi håper dette fortsetter og ønsker artister og ikke minst dere publikummere hjertelig velkommen til Eikerapen helga 2 – 5 august 2018..!!!