Første helgen i august
Siste Nyheter
Følg oss på Fjesbok

Arthur Stulien tilbake på Eikerapen!

Arthur Stulien ble regionalt kjent etter sin deltakelse i norsk Idol 2016, der han sang Darius Rucker sin versjon av Bob Dylans «Wagon Wheel» på landsdekkende TV. Etter mange oppdrag alene og i duo, ble et band opprettet med medlemmene Simon Stulien, Hisham Touil, Espen Jægersborg, Vetle Magnus Tveit og Petter Berge.

Arthur Stulien er plateaktuell med debutalbumet, som inneholder 10 egenkomponerte låter. Den første singelen «Anywhere Else» ble utgitt uten label i januar 2017, og nådde 100.000 streams i desember samme år. Dette resulterte i interesse fra Ghost Town, blant andre selskaper, og en platekontrakt ble skrevet i januar 2018, på dagen ett år etter utgivelsen av «Anywhere Else».

Plata ble anmeldt av NRK, og om albumet sier anmelder Øyvind Nyvoll blant annet: «Det her er litt kult da, at de gjør country på en annen måte, og får med seg ungdommen, og ungdommens innstilling til hvordan de gjør musikk.». Videre sier han at låtene og bandet har funnet et særpreg, eller hvert fall en inngang til det. Om stemmen til vokalist Arthur sier han: «Han har en utrolig fin måte å behandle klangen sin på, og har en evne til å forandre på klang og klang-kvaliteten, som er ganske spesielt. Spesielt til å være mann, det er ikke alle menn som får det til.» Albumet fikk karakteren 7/10.

Til tross deres unge alder (bandmedlemmer født mellom 93 og 96 år) og at de har vært på markedet mindre enn to år, har Arthur Stulien allerede stått på samme scene som store artister som Rotlaus, Postgirobygget, Stavangerkameratene og Åsmund Åmli Band. I 2018 var de en av headlinerene på American Festival – Vanse og Eikerapen Roots Festival, med spilling på hovedscenen. I 2017 var de også å finne på Seljord Countryfestival. For hvert år som går tar bandet nye steg, og 2019 bygger seg opp til å bli et bra år for bandet fra Sørlandet.

Sangene og «sounden» tar inspirasjon fra amerikanske artister som Blake Shelton, Zac Brown Band og Eric Church, blant andre. De er kjent for en amerikansk country / country-rock sound, og for å lage liv på scenen.

Informasjon om billetter og tidspunkter kommer snart.
I fjor gjorde bandet en fantastisk opptreden på Eikerapen, vi gleder oss til å se dere igjen etter enda et år med utvikling.