Første helgen i august
Siste Nyheter
Følg oss på Fjesbok

Eikerapen Roots Festival i ”ny drakt”!

Ledelsen av stolt og glad for å kunne markedsføre at det blir festival første helgen i august på Eikerapen i Åseral for 16.gang.

Det gjøres en stor omstrukturering på festivalen som sikrer festivalen bedre økonomisk. De største grep er at Stiftelsen er kjøpt opp med det som trengtes for å betale kreditorer og det er er startet AS.
Aksjonærer her er undertegnede og en til i ledelsen. Festivalens vedtekter sier fortsatt at eventuelt overskudd skal gå til videre drift/utvikling.

– Det lages ny ”utescene” som gjør at behovet for inngjerding og vakthold går ned.
– Scene i Hovedtelt igjen
– Det lages ny event ”til fjells”
Her kommer det en spennende ny konsertopplevelse. Eikerapen Roots Festival klarer aldri å toppe ”a night under the Dam”, men nå lages det intimkonsert til ”fjells”.
Ettersom det foregikk store utbygginger der festivalen hadde konsertene under ”Dammen” for noen år siden falt den flotteste scenen vi hadde bort, nå kommer det et annet tilbud.
Her vil det bli mulighet for ”fjellfolk” å ta med sitteunderlag i tursekken og få seg en flott naturopplevelse. Det er allerede booket ”magiske” artister til dette.
Detaljer rundt dette er under planlegging og vi gleder oss stort til nettopp dette.

– Festivaldeltakere trenger ikke velge mellom konserter.
Tidligere år har festivalen hatt flere konserter samtidig på forskjellige scener. Nå spares det på produksjon/artistbooking på å kun kjøre 1 konsert av gangen. Det er ikke dermed sagt at det blir ”stille” på Låven, heller tvert imot.
DJèr og Trubadurer vil sørge for god underholdning fra tidlig formiddag til sent på kveld når det ikke er konserter her.

– Festivalens størrelse går ned
Tidligere har festivalen hatt kapasitet til 3200 besøkende/stab hver dag, den skaleres ned til maks 1500 besøkende, som er i tråd med besøkstall siste årene. Vi håper det blir kamp om billettene ettersom sannsynligheten for utsolgt blir større. I gjennomsnitt kommer det ca. 1000 besøkende bare fra hyttefeltene i området rundt Eikerapen i Åseral.

– Sponsorer
Våre hovedsponsorer er fortsatt med oss og vi håper mange andre er det også. Sonja ringer i tur og orden til våre tidligere Sponsorer, men ser selvsagt ALLTID etter nye. Ta gjerne kontakt om du ønsker å bidra til å sikre Festivalens videre drift

– Artistbookingen er godt i gang
Det er allerede booket spennende headlinere og lokale band

Ser veldig frem til å gjennomføre den 16.festivalen på Eikerapen i Åseral sammen med verdens beste ”crew” .

Beste hilsen
Eikerapen Roots Festival

Sonja Brynjulfsen
Daglig leder