Første helgen i august
Siste Nyheter
Følg oss på Fjesbok

Thom Hell tilbake på Eikerapen.

Thom Hell Har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Som sanger, produsent og låtskriver har Thom Hell tidligere gitt ut 8 studioalbum og 1 liveskive, mottatt 3 Spellemannpriser, sjarmert hele Norge i «Hver gang vi møtes» (2015) og vunnet «Det Store Korslaget» (2011). Hans siste plate «Happy Rabbit» (2016) ble mottatt med stående ovasjoner av britisk presse: «Heartfelt songs for a lost world»-4/5 The Guardian, 4/5 Independent, «Norwegian tripple Grammy winner in peak form» 4/5 Mojo
Thom Hell(40) har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist. Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, bl.a. med artister som Marit Larsen, Minor Majority og Jonas Alaska. Thom Hell henter mye inspirasjon fra 60- og 70-tallet, og utfra denne forankringen har han jobbet frem et særegent og vellydende musikalsk uttrykk.
Når Thom nå reiser ut og spiller solo, blir det for å presentere låter fra hele sin katalog med gitar og piano. «Jeg har alltid foretrukket å spille på mindre scener foran et lite, dedikert publikum. Sånn sett er det greit at jeg ikke er større enn det jeg er !»- Hell Jeg håper du får med deg Thom Hell’s soloturne.- Jeremiah Johnson (labelmanager)
https://youtu.be/-0UCAogadwk (musikkvideo «The Love Is Gone») https://youtu.be/E1rwYl9um_k (solo «So This Is Goodbye)
www.facebook.com/lovethomhell