Første helgen i august
Siste Nyheter

Siste Nyheter

Følg oss på Fjesbok

Johnny Augland

Enda en artist som ikke har vært på Eikerapen tidligere, vi gleder oss til dette prosjektet fra Johnny Augland. Låvescenen er klar og Eikerapen er klar.

Er det en utøver man kan si har hatt stor betydning for bluesmusikkens fremvekst i Norge, så er det komponist, produsent og multiinstrumentalist Johnny Augland. Som musiker har han inspirert en hel generasjon av bluesmusikere, og som produsent kan han vise til tre av de mest suksessrike bluesutgivelsene Norge har hatt, henholdsvis Vidar Busks debuttrilogi; Stompin Our Feet With Joy, I Came Here To Rock og Atomic Swing.

Johnny Augland er musikernes musiker; Alltid opptatt av kvalitet, spilleglede, formidling, nerve og helhet. Gjennom en lang karriere som musiker og student av afroamerikansk musikk, har han utviklet en unik kunstnerisk identitet som har ført han til samarbeid med en rekke internasjonale artister.

Etter et kunstnerisk avbrekk på 10 år, er Johnny Augland tilbake med nykomponert musikk og nytt orkester. 

Prosjektet har fått navnet Johnnys Etat, og består av:

Johnny Augland, Vokal, gitar og piano

Kristoffer Tokle, trommeslager

Kenneth Silden, organist

Morten Martens, bassist

Reidar Mofjell, steelguitar

 Sammen serverer de musikk som kan beskrives som en organisk gryte bestående av ulike stilarter og tradisjoner innen sjangrene Blues, Soul og Jazz.

Som tekstforfatter er Johnny Augland opptatt av dagsaktuelle temaer, samfunnsutfordringer og andre finurlige saker som mennesker flest er opptatt av. Dette innebærer også noen skråblikk på ulike dagsaktuelle temaer. Humor er i tillegg et dominerende element i Johnny Augland`s repertoar, så her er opplevelsesverdien høy!