Første helgen i august
Siste Nyheter

Siste Nyheter

Følg oss på Fjesbok

Miss B & The BlueCats

Miss B & The BlueCats ble dannet av godt etablerte musikere i 2012.

Med vokalist Miss B (Bente Bårseth) og Oddvar ”Sol” Solheim i spissen, leverer de konserter av høy kvalitet hver eneste gang.

Bandet kjennetegnes av en sterk vokalprestasjon med innlevelse, Solheim sitt gitarspill som gir frysninger nedover ryggen og et pianospill i absolutte toppklasse. Sugende, drivende basspill og slagverk driver det hele framover. Fra sterke damer i bluesen, som Etta James, Koko Taylor, Ana Popovic og Beth Hart, finner de sin inspirasjon. Valget av repertoar gjør at bandet skiller seg ut fra mengden.

Dersom en ønsker å oppleve blues og soul i absolutte toppklasse, er det bare å møte opp neste gang Miss B & The BlueCats er på programmet.

For mer informasjon, videoer og historikk, se vår facebookside: www.facebook.com/MissBTheBlueCats

Bandets medlemmer er:
Miss B (Bente Bårseth) – Vokal Oddvar ”Sol” Solheim – Gitar Torstein Obrestad – Piano Thomas Ognedal Matre – Bass Kristian Moen – Trommer

Kongsberg Bluesklubb: “Et av Norges beste bluesband. Musikk gjør meg glad. Miss B & The BlueCats satte Kongsberg Bluesklubb på hodet igår. Jeg blir så glad. Tusen takk til bandet og publikum.” – Håkon Uppstrøm, leder
Bergen Blues & Roots Club: ”De kom til oss i kveld, og de kom til sine egne! Vi tok imot de etter beste evne, og de takket for det med en knallkonsert folket elsket! Lenge siden vi har fått såpass skryt for bandvalget, og det var pinadø fortjent”.