Green Carnation

Hjem » RootsNews » Green Carnation

31. juli 2014 vil Green Carnation altså gjenforenes for  «Another Night Under The Dam» og gi oss en konseptkonsert med låter hentet fra alle deres 5 album! Green Carnation etablerte sin kultstatus som band blandt progrock og avantgard metal fans over hele verden på begynnelsen av 2000 – tallet med deres 60 minutter lange mesterverk «Light of Day, Day of Darkness». Bandet har siden vært kritikerrost for deres kreativitet og forbløffende musikalske konsepter.

Forrige «A Night Under The Dam» konsert med bandet var en spektakulær opplevelse og ble den siste større konserten til bandet. Konserten inkluderte også Kristiansand Strykekvartett og hele opplevelsen ble utgitt på dvd i etterkant.

«Dette er ikke noe vi egentlig hadde planlagt. Jeg tror ingen av oss egentlig forventet at vi skulle gjenforenes igjen med Green Carnation. Men når vi nå fikk sjansen til å spille det som kanskje blir den aller siste «A night under the Dam» satte vi oss ned og diskuterte muligheten og det ble ganske fort klart for oss alle at dette var noe vi ønsket å gjøre!» sier bandmedlem Kjetil Nordhus

«A Night Under the Dam» (2007) DVD trailer

Nettside Green Carnation