Monica Heldal til årets festival!

To ganger Spellemannsvinner besøker oss til sommeren!
Hjem » RootsNews » Monica Heldal til årets festival!


Monica Heldals debutalbum «Boy From The North» ble utgitt i november 2013, og hun har allerede bevist at hun har en plass på den norske og internasjonale musikkscenen. Ved Spellemannsutdeling i Stavanger i januar i år høstet hun stormende jubel og vant både «Årets nykommer» og «Årets popsolist». Musikken hennes ligger i landskapet folk/blues/rock og hennes virtuose gitarspill kombinert med en magisk tilstedeværelse på scenen gjør at denne artisten aldri skuffer!

Under by:Larm i 2013 gjorde hun to gnistrende konserter og var samtidig nominert til Statoilstipendet. Videre vant hun Gramarts prestigetunge Bendiksenprisen i juni 2013.
Monica Heldal var også «special guest» under hele turnéen til Thomas Dybdahl høsten 2013 og høstet glimrende kritikker i den sammenheng. Musikkmagasinet Gaffa sa følgende om deres konsert på Sentrum Scene i november: «Heldal har ikke bare raskt blitt anerkjent som en fantastisk låtskriver og vokalist, men trakterer også gitaren med overbevisende eleganse»

Videre var Aftenpostens anmeldelse fra Øyafestivalen 2013 intet mindre enn «Knallsterk Debutant».

Våren 2014 turnerer hun hele Norge og vi er enormt glade for å kunne presentere henne under årets Eikerapen Roots Festival!

Nettside Monica Heldal

Musikk