SiLyA er klar for årets festival

Høsten 2013 deltok SiLyA i programmet "STJERNEKAMP" på NRK1 og tok Norge med storm. Til sommeren kommer hun med fullt band og blåserekke til oss!
Hjem » RootsNews » SiLyA er klar for årets festival

Høsten 2013 deltok SiLyA i programmet «STJERNEKAMP» på NRK1 og tok Norge med storm. Finalen, der hun gikk seirende ut, ble sett av over 1 million nordmenn og uke på uke gjennom hele programserien viste hun oss at hun er den ultimate artist med sin særgegne vokal, sterke musikalske øyeblikk og ikke minst med et entertainergen som er få artister forunt. Låter som «Make You Feel My Love» (Bob Dylan), og «You Got The Love» (Candi Stanton) ble store TV øyeblikk og det norske TV publikummet omfavnet henne.

«Jeg er en miks av masse energi, lidenskap og kontraster», sier SiLyA, hvis musikk blander det beste av moderne pop, soul , rock og kabaret med hennes unike vokal. SiLyAs første suksess var som vokalist i den vellykkede, banebrytende norske gruppen Multicyde. Signet til Warner Music, ga de ut to album og hadde tre #1 hits i Norge. De turnerte i Skandinavia og Tyskland og mens SiLyA var med i Multicyde, spilte hun også i musikaler som Cabaret, Chicago og West Side Story.

SiLyAs talent som låtskriver har fanget oppmerksomheten til mange artister som ønsker å fremføre sangene hennes. Låtene hennes er gjort av store amerikanske, australske og europeiske artister som har solgt til gull internasjonalt.  Blant dem var den første singelen «Sneakernight” på Vanessa Hudgens ‘ andre album og singelen «Kiss Your Mama» for australske pop diva Vanessa Amorosi.

Våren 2013 turnèrer hun Norge med fullt band og blåserekke og vi gleder oss stort til hun skal besøke årets Eikerapen Roots Festival!

 

Link til nettside

Link til musikk