Annette Larsson

Hjem » RootsNews » Annette Larsson

Den lille damen med den store stemmen, de knallblå øynene, og det blonde lange håret som beveger seg i takt med musikken. Men hvem er hun egentlig?

Annette Larsson er en artist fra Sørlandet, nærmere bestemt Sordal i Setesdal, og har vokst opp med god, tradisjonell country og folkemusikk. Hun har opptrådt på en rekke country og blues festivaler deriblandt kan nevnes Ose Countryfestival, Skjåk Countryfestival, Silkeborg Festival og Sommer På Torvet i Kristiansand. I tillegg har hun varmet opp for bl.a. Kim Larsen, Willie Nelson, Smokey, Carlene Carter, Hellbillies, DDE.

28. mai 2014 kom debutalbumet «Leave Me Behind» som inneholder låter innenfor sjangeren country/pop/blues. Albumet er produsert av Asbjørn Nordgaard, og utgitt på eget label; AA Produksjon. Åtte av låtene er originallåter som hun har fått fra låtskrivere som har har skrevet flere hits for blant annet artister som Gretchen Wilson, Martina McBride, George Strait og Big & Rich for å nevne noen. På Eikerapen Roots Festival får du høre henne fremføre plata samt et knippe kjente låter i samme sjanger.

Annette Larsson musikk