Første artistene til 2015 er klare!

Vi håper dere alle har fått hvilt dere godt i jula og nå er klare for å planlegge sommerens vakreste eventyr! Vi har allerede to godbiter på lur til dere med Hellbillies og SiLyA.
Hjem » RootsNews » Første artistene til 2015 er klare!

Vi håper dere alle har fått hvilt dere godt i jula og nå er klare for å planlegge sommerens vakreste eventyr! For så klart blir det festival også i år – hva hadde vel sommeren vært uten? Hva hadde den vært uten Norges bratteste festivalcamping, låvekonserter, Teltet, svett dansing foran hovedscena og Eikerapenwraps med elgkjøtt? Stusselig syns nå vi det hadde vært. Derav håper vi at dere allerde nå blir fristet av de to første artistene vi har booket – mange mange flere vil komme utover våren, så følg med!

Hellbillies

Bandet som ble etablert i Ål i Hallingdal i 1990 er en av de virkelige bautaene i norsk musikkliv og vi får aldri nok av de! Med ca 840.000 solgte album i Norge, fordelt på hele 13 album, og låtskatter som «Den finast eg veit», «Mørkemann» og mange mange flere har de varmet mangt et hjerte og skapt magi fra scenen i over to tiår. Hellbillies driver utstrakt turnevirksomhet og har spilt på de fleste av landets konsertscener. Bandet har p.t. gitt ca 1.600 konserter i Norge. Bandet har også mottatt Målprisen og Alf Prøysens Ærespris for sine flotte tekster på dialekt. Videre har de også hanket inn en rekke Spellemannspriser!

I juni 2014 gav Hellbillies ut livealbum ”LEVANDE LIVe”, med konsertopptak fra bandets Norgesturné i 2013 og fram til februar 2014. Dette er deres foreløpige siste album, men kjenner vi bandet rett blir det langt fra det siste.

Hellbillies nettside og musikk

(foto: Trygve Indrelid)

SiLyA

I fjor ble Eikerapen Roots Festival og dets publikum forelska…..skikkelig forelska i denne fantastiske artisten. For et show hun gav oss! For et fyrverkeri! Sjeldent har vel Teltet kokt så mye som under fjordårets konsert med SiLyA. Vi ønsket derfor å få henne tilbake og det fikk vi heldigvis.

Høsten 2013 deltok SiLyA i programmet «STJERNEKAMP» på NRK1 og tok Norge med storm. Siden har hun vært høyt og lavt, både som musiker og låtskriver, og nå også programleder i årets utgave av Melodi Grand Prix

«Jeg er en miks av masse energi, lidenskap og kontraster», sier SiLyA, hvis musikk blander det beste av moderne pop, soul , rock og kabaret med hennes unike vokal.

Vi gleder oss enormt til å få SiLyA og bandet tilbake til Eikerapen Roots Festival 2015!

SiLyA nettside og musikk

(foto: Desiree Mattsson)