Folkpop og rockefot!

Oakland Rain og Hantering er klare for årets festival og vi lover både musikalsk magi og fest av den skikkelig gode sorten!
Hjem » RootsNews » Folkpop og rockefot!

Oakland Rain og Hantering er klare for årets festival og vi lover både musikalsk magi og fest av den skikkelig gode sorten!

Oakland Rain

Oakland Rain fra Sørlandet består av to 19 år gamle tvillingsøstre. De skriver låter innenfor sjangeren folkpop, og har spilt inn sin debut EP sammen med Morten Martens, Kjetil Grande og Gunnar Sæter.

Bandet spilte under Sørveiv 2014, og har spilt support for blant andre Gabrielle, Moddi, Torgeir Waldemar, amerikanske Lissie og spiller kommende oppvarming for Jonas Alaska. Duoen har blant annet Prelarm, Tall Ship Race og Kilden som kommende spillesteder. Med god respons fra publikum rundt slippet av to singler («So Give Me Love og «Bathroom Floor»)- blant annet terningkast 6 for «Bathroom Floor» av KRS247, er de klare for å dele resten av EP’en med Eikerapenpublikummet i sommer!

Oakland Rain nettside

Hantering

De fem karene i Hantering har bakgrunner fra forskjellige sjangere og smelta sammen til skikkelig norsk rock sommeren 2013 . Bandet fra indre Østfold har fått strålende kritikker for låta «Flåklypa» som ble sluppet i desember 2014 og Sarpsborg arbeiderblad hadde følgende å si om låta:

«Hantering tar for seg en av Norges største nasjonalskatter i denne låta. Dette er fengende rockabilly som det er lett å bli glad i!» (terningkast 5)
Overalt hvor Hantering ferdes skaper de en trykkbølger mot skjelettet ditt. De trekker på smilebåndet ditt og de gjør alt i sin makt for at du som publikum skal få kjenne på hvordan det er å ha de berømte rockeføttene. Hantering er klare for alt, overalt!

Hantering nettside