Georg kommer! Kommer du?

Singer/Songwriter Georg fra Kristiansand er klar for årets festival
Hjem » RootsNews » Georg kommer! Kommer du?

Georg er en singer/songwriter opprinnelig fra Bærum, men har vært bosatt i Kristiansand de siste 9 årene. Her har han gjort seg godt bemerket på de lokale scenene og spillte bla på Sørveiv i november 2014, der han ble omtalt som en av de store nye norske singer/ songwriterene. 

Georg har spillt gitar og komponert musikk siden han var en liten gutt og i oppveksten var det artister som Simon & Garfunkel som gav han inspirasjon til å starte en gitarduo med en venn som 15 åring.

Hans nyeste plate ”Breathe: inhale/exhale” har livets skyggesider som tema og ble sluppet 07. mars i år. Med de spellemannvinnende produsentene Thom Hell og Morten Martens har Georg virkelig fått ut sitt potensial som følelsesformidler. Det er de sterke følelsene som står i sentrum.

«Det er det såre, triste og skjøre som i størst grad inspirerer meg til å skrive sanger. Jeg blir ufrivillig rammet av det jeg ser og opplever rundt meg, og melodier og tekster kommer til meg uanmeldt. Jeg ser på det som et kall å formidle det jeg får av inntrykk, og jeg vet at det betyr noe for noen der ute. Jeg har allerede fått ganske sterke positive tilbakemeldinger på de låtene som har blitt spilt på radio og når jeg spiller live.»

Georg kaller seg selv kontrastenes mann og er opptatt av å formidle alle livets sider. Vi gleder oss til en musikalsk reise gjennom hans landskap!

 

 

Georg nettside

Georg musikk