Marquee Band

Hjem » RootsNews » Marquee Band

Marquee Band har helt fra starten av vært kjent for sine konserter og tolkninger av britisk rock og rhythm & blues. Dette har de senere år utviklet seg til et repertoar basert på en hyllest av The Rolling Stones.

Bandet har rocket Sør-Norge i en mannsalder. Legendariske Club 7 ble gjestet flere ganger, bandet ble Sørlandsmestere i rock og NM i rock var en milepæl. TV opptredener og plateinnspillinger var noe av det Marquee Band fikk oppleve som et av de første rock’n roll bandene fra Kristiansand. Kjernen i bandet har vært med siden starten i 1976.

Som vokalist og frontmann er det få som gir så mye av seg selv på scenen som ”Mr.Rock’n Roll himself” Gunnar ”Keith” Sjursø. Resten av originalmedlemmene er Kenneth Johansen på bass, Erik Gunvaldsen på gitar og Terje Strømsvåg på trommer.

På scenen idag teller bandet til sammen 9 medlemmer: En av landsdelens beste kvinnelige vokalister, Annette Larsson, en av Kristiansands mest brukte tangentspillere, Vidar Bø, Evjes store sønn og altmulig gitarist, Kjetil Møen og til slutt en liten blåserekke bestående av Tore Bråthen på trompet og Ole Jørgen Bardal på saksofon.

Marquee Band facebook

Marquee Band musikk