Roots Spirer

Roots Spirer er Eikerapen Roots Festival sin ungdomssatsning. Dagen før festivalstart er avsatt til neste generasjons artister og publikummere. Her gir vi unge talenter en scene å spille på og regionens ungdom får en konsertkveld de sent vil glemme på Låven!
Hjem » RootsNews » Roots Spirer

Roots Spirer er Eikerapen Roots Festival sin ungdomssatsning. Dagen før festivalstart er avsatt til neste generasjons artister og publikummere. Her gir vi unge talenter en scene å spille på og regionens ungdom får en konsertkveld de sent vil glemme på Låven!


Cheap Karma

Cheap Karma er et ungt band fra Kristiansand som bader i musikk basert på harde riff og fargerike innspill av gammel funk og dansbar groove. De serverer et rykende energisk live-show som de selv beskriver som ’’strukturert kaos’’. De 5 guttene har spilt gigger rundt om i Norge og Danmark. Likevel er stage-showet er aldri det samme, med bøttevis av spontan natur og kreativitet på scenen. Bandet har spilt med blant annet D’Sound, Moron Police, Lars Vaular, Electric Eel Schock m.fl.

Nylig har bandet sluppet EP’en ’Superfunk’ som fikk strålende kritikk, blant annet 8/10 fra NRK Sørlandet.

Bandets nettside og musikk

 

Tony Phokus

Tony Phokus (21) er en selvstendig ung rapper ifra Kristiansand med et brennende engasjement for positive budskap rettet spesielt mot ungdom. Han skriver mye om «rett og galt», hvor han ofte tar utgangspunkt i egne livserfaringer. Han har et stort hjerte, skyhøye ambisjoner og leverer alltid kvalitet med det han gjør!
Tony har tidligere vært finalist i Norges største rap-konkurranse (Rapvalg 2011), han har nylig spilt support for Admiral P på Kick Scene i Kristiansand og har mange spennende live shows på gang dette året. Til nå har Tony Phokus gitt ut EPen «Høsttre» som fikk terningkast 4 i Fevennen og nå i sommer er han aktuell med sin første singlen «Phokusert».

Artistens hjemmeside og musikk

 

Rytmisk Sommerskole

Rytmisk Sommerskole har også i år inngått et samarbeid med Eikerapen Roots Festival, og tar med seg årets deltakere for å avslutte kurset på scenen under årets festival!

Sommerskolen legger vekt på samspill og utvikling av unge musikere i trygge omgivelser, og med godt utstyrte øvingsrom. De unge musikerne får fire intensive dager med samspill og oppfølging, før det braker løs på scenen! Instruktørene er en rekke av Sørlandets beste musikere, som bl. a jazzgitarist Øyvind Nypan, Tine Wulff og bassist Gunn-Hilde Erstad fra progrock-bandet Rendevouz Point.

 

Roots Spirer går av stablen på Låven

onsdag 29. juli fra kl 19. 00 – 23.00