4 Weel Dryve

Hjem » RootsNews » 4 Weel Dryve

 

4 Weel Dryve spiller kompromissløs countryrock med imponerende vokal og bemerkelsesverdige gitarsoloer, som får den mest ihuga Bærumssleiken til å ville tre på seg cowboystøvlene og trampe takten på et godt brukt låvegulv.

Det som i 2006 startet som en festlig ide har i dag blitt selve definisjonen på god stemning. Gutta i 4WD har spilt seg fra en svett kjeller i indre Agder, via hamrende pikehjerter og de bruneste pubene du kan tenke deg. Tønner med øl, rutete skjorter og rause kvinnfolk er vel og bra, men uten 4 Weel Dryve på scenen blir ikke festen den samme.

Bandet er nå ferdig med innspilling av sitt første album som slippes påsken 2016  og vil bestå av egenkomponerte låter på dialekt. Låtene har hovedsaklig blitt spillt inn i LL Studio i Mandal. Skjalg Raaen har vært med som produsent på innspillingen. Skjalg er kanskje best kjent som gitarist i bandet til Åge Aleksandersen (Åge og Sambandet).

Bandet består av seks medlemmer fra Åseral, Kvinesdal, Audnedal og Høvåg:

Christian Seneger (trommer), Glenn Håland (bass), Harald Leland (gitar), Tor Arve Barøy (steel/mandolin), Andreas Ougland (vokal) og Erik Røysland (gitar).

4 Weel Dryve kan skilte med opptredener på flere store festivaler i Sør-Norge og har i tillegg gitt ut singelen «Heile Livet». Vi gleder oss til og få disse gutta på besøk og garanterer topp stemning og løs dansefot!

4 Weel Dryve nettside og musikk