Bjøro Håland & Country Snakes

Hjem » RootsNews » Bjøro Håland & Country Snakes

Countrymusikk på absolutt høyeste nivå på Eikerapen Roots Festival i Åseral fredag 5. august med en av Norges gjennom tidene mest folkekjære sanger og hans gamle backingband.

Det er få norske artister som kan vise til et platesalg og en popularitet som Bjøro Håland & Country Snakes. Bjøro alene har solgt i nærheten av 4 millioner plater og sammen med Country Snakes solgt 1 million plater.  De startet samarbeidet så langt tilbake som i 1974 og gjorde kjempesuksess bl.a. i Wembley Arena i London 1980 og 1981 og med påfølgende turne i Skottland. Country Snakes var på sytti-tallet husband i Vidar Lønn-Arnesens populære TV-program «Landhandelen» på NRK. Bjøro har i 30 år og vært trekkplaster på den store Høstfesten i Minot North Dakota, han har turnert Europa og USA og er bl.a.blitt kåret til Europas beste mannlige sanger.

Country Snakes besetning er med Kjell Hjemmen (som var med å starte bandet i 1967), Terje Stensholm og Ansten Josefsen den samme som på 70-og 80-tallet, men ble i 2011 komplettert med Bjøro Hjemmen og Egil Skjelnes. I Åseral har de også med seg brødretrioen CROWTOWN (Remi, Richard og Bjøro Hjemmen) fra Kråkstad.

Bjøro Håland & Country Snakes  sammen med Crowtown gleder seg veldig til å komme til Eikerapen Roots Festival, det er første gangen de opptrer der!

Bjøro Håland nettside og musikk