Hantering

Hjem » RootsNews » Hantering

Sommeren 2013, når sola steika på det høyeste på Trøgstadhimmelen, ble bandet Hantering dannet. Tonnevis av øvingskvelder skapte melodier og tekster i en stil bygdenorge´s rocknroll verdig.

Alle var enige om at dette allerede var og skulle fortsette å være hjertebarnet i lang lang tid fremover. Og slik ble det da og. Fra Januar 2013 har bandet jevnlig og strategisk sluppet rockelåter ut i verden, innimellom livespillinger fra topp til bunn i det lange, herlige landet vårt. Alle fantastiske personligheter fra i nord til sør og fra øst til vest er med på å forme humøret i Hantering, og man merker godt at det er trivelig bygderock disse gutta skal drive med.
Tekstmessig er Hantering innom alt fra oljepeilepinner til bygdelivet, innom bestefedre til også generelt livet på veien med asfalt under hjula som konstant spinner.

I en os av sjarm ikledd veloverveide toner gjør Hantering sitt til at rockefoten blir svinga, samtidig som trykkbølgene slås imot brøstet ditt. Med låter som brenner seg fast som skutt ut av ei sideliggende hagle fra Indre Østfold.

Her er rockebandet for smilebånd og rockeføtter – Hantering er klare for alt, overalt!

Hantering består av:

Hans Kristian Kristoffersen – Vokal
Ole Halvor Fossum – Bass
Jan Ivar Pettersen – Gitar
Fredrik Hartviksen – Gitar
Vegard Rognerud – Trommer

Hantering nettside

Hantering musikk