Første helgen i august
Siste Nyheter
Følg oss på Fjesbok

PRESSEMELDING

:
Eikerapen Roots Festival i august 2020 er dessverre avlyst.

Med bakgrunn i nye retningslinjer fra myndighetene som ble lagt frem i dag, lørdag 25.april, i forbindelse med den pågående korona-pandemien, ser vi oss dessverre nødt til å avlyse Eikerapen Roots Festival 2020.

Lørdag 25. april videreførte sentrale myndigheter forbudet mot større arrangement på over 500 personer frem til 1. september. 
Slik som vi kjenner Eikerapen Roots Festival vil det ikke være økonomisk forsvarlig å gjennomføre dersom grensen er på 500 gjester. Det vil i tillegg vært en stor utfordring å etterkomme krav om avstand samt smitteforebyggende tiltak slik vi opplever det i pr i dag. 

Håpet om å kunne gjennomføre en innholdsrik festival på Eikerapen i Åseral hadde vi i det lengste. 
Vi var likevel forberedt på at situasjonen rundt korona-pandemien, ville føre til at vi måtte avlyse.

Eikerapen Roots Festival har også allerede booket flere artister til 2021 så videreføring av lineup fra 2020 til 2021 må diskuteres internt OG med aktuelle artister.

Vi håper virkelig at våre frivillige, gruppeledere, festivaldeltakere samt sponsorer og samarbeidspartnere allerede nå setter av første helgen i august 2021.

Vi holder våre følgere oppdatert igjennom sommeren, høsten og vinteren 🙂

Eikerapen Roots Festival har løpende utgifter i løpet av året. For å klare disse vil vi ha diverse arrangementer i sommer, støtt oss gjerne med Vipps (55844) og følg med på «Eikerapen Live» med Gledeskompaniet, fredag 1.mai fra ca 22:00. 

Link til konserten fra Låvescenen på Eikerapen legges ut i god tid.
Fredagens liveopptreden arrangeres i samarbeid med Gledeskompaniet.
https://www.facebook.com/events/263265804841435/

Ha en fantastisk sommer, ta vare på hverandre,- Vi ses!