Festivalsjefen på Eikerapen Roots Festival legger opp – søker nye krefter

Vi vil med dette takke for all innsats som er gjort fra sponsorer, gruppeledere, frivillige, styret og ikke minst deltakere igjennom en årrekke.
Hjem » RootsNews » Festivalsjefen på Eikerapen Roots Festival legger opp – søker nye krefter

Siden oppstarten av Eikerapen Roots Festival i 2004 har det vært mange oppturer og nedturer. Siste 2-3 årene har vært harde for både drivere, frivillige og ikke minst manglende besøkstall.

Nå har driverne av festivalen sammen med styret og gruppeledere brukt opp det siste kruttet som var. Mange av Festivalens gruppeledere og frivillige har vært med siden 2004 samt noen i utallige år.

Driften siste årene har vært preget av «sparemodus» og vi har tatt på oss flere og flere oppgaver for å klare det økonomisk, noe som har slitt på energien.

Fjorårets festival klarte seg på grønne tall, men det er fortsatt litt private innskudd igjen. Tilgangen på frivillige var virkelig på minus siden og besøkstallene var tragiske i forhold til forventet. Vi mener selv at årets booking var på høyde med noe av det beste vi har hatt, og da kommer spørsmålet:  Fins det ikke nok fans til noen av de største bandene i landet i denne landsdelen?

Man kan spekulere mye i om det skyldes etterslep av korona samt flytting av festivalhelg, men uansett må noe endres dersom det skal være liv laga for Eikerapen Roots Festival i fremtiden.

Vi vil med dette takke for all innsats som er gjort fra sponsorer, gruppeledere, frivillige, styret og ikke minst deltakere igjennom en årrekke.

Festivalsjefen

Flotteste festivalen på mange år

Festivalen i 2022 mener Festivalsjefen, var en av de flotteste vi har hatt på mange år, totalt sett.

Været var med oss, en herlig miks av artister som hver og en, gjorde inntrykk og skapte opplevelser på sin egen måte. Publikum var stemningsfulle og selve gjennomføring av festivalen var i særklasse. Tror alle som var til stede sitter igjen med gode opplevelser.

Årets Sponsortreff (som aldri har vært nevnt for media) var magisk. På Sandra Hodne sin veranda med utsikt over festivalområdet, solen skinte, matbit fra Ljosland Fjellstove, våre nåværende og trofaste sponsorer som ga Festivalen flotte tilbakemeldinger, samt Ole Paus med nydelige budskap. Dette fikk en god plass i hjertet til festivalsjefen.

Eikerapen Roots Festival håper at noen har lyst å drifte festivalen videre i fremtiden, som har overskudd til nytenkning på dette fantastiske flotte området i Åseral.

Eikerapen Roots Festival ønsker ALLE et riktig godt festivalår i 2023.

Mvh

Eikerapen Roots Festival

Sonja Brynjulfsen

Festivalsjef

Eikerapen
Standardbilde
Ingvald Ingebretsen
Artikler: 24